Vi vill bli fler!

Vill du bli del av ett ungt och ambitiöst team? Arbeta med den senaste tekniken? Med några av Sveriges största och mest framgångsrika företag? Vi söker just nu en customer solution konsult som kan arbeta nära våra kunder och en säljare som fortsätter bearbeta den spännande och växande marknaden kring informationssäkerhet, Cyber Security samt GRC.

iFACTS har stark tillväxt med flera stora nya kunder på väg in och nuvarande kunder som vidareutvecklar sina processer med stöd av iFACTS mjukvara. iFACTS är en platt organisation med snabba beslutsvägar och goda möjligheter att påverka. Vår förhoppning är att du kommer bidra med inspiration och energi.

Customer Solution konsult

Vill du arbeta med Sveriges stora industriföretag och komplexa verksamheter inom offentlig sektor? Vill du arbeta med egenutvecklad mjukvara med stor möjlighet att påverka?

iFACTS vill bygga ett starkt team av unga talanger med utvecklingspotential. Du får snabbt ta mycket eget ansvar och arbeta nära våra kunder med implementationsprojekt och kundservice.

Vi söker dig som är intresserad av system och applikationsinförande. Du vill utvecklas som konsult till stora verksamheter.

Du är intresserad av ledningsfrågor, verksamhetsstyrning, försäkrings- & skadehantering och risk management. Aktuella områden är bl a Informationssäkerhet samt GDPR, och det heta växande området kring Cyber Security. Många verksamheter söker just nu stöd för att digitalisera processerna kring Governance, Risk & Compliance (GRC).

Vårt ämnesområde är brett och det är viktigare att du har en tvärvetenskaplig profil än specialiserad inom specifikt område. Akademisk utbildning är önskvärd, du kan vara systemvetare, ekonom, jurist eller ingenjör.

Du kommer utbildas i iFACTS egenutvecklade webbapplikation. Den bygger på den senaste tekniken med .NET Core, SQL databas och moderna rapportverktyg. Du kommer ha stora möjligheter att vara med och påverka hur mjukvaran utvecklas tillsammans med våra kunder.

iFACTS arbetar i en agil miljö med snabba beslutsvägar och nära till affärsvärde. Våra utvecklare har gedigen erfarenhet. Vi arbetar enligt SCRUM i nära samarbete med utvecklingsteamet.

Arbetet innefattar kundmöten för att utveckla kundernas verksamhetsprocesser, för att sedan konfigurera och utveckla mjukvaran för att stödja dessa. Du arbetar nära vår kundansvarige KAM, men även självständigt med kunden. Arbetsuppgifterna innefattar applikationssupport, installation till kundmiljö, leveranstest och produktdokumentation.

För att lyckas och trivas i rollen som customer solution konsult är du engagerad, ansvarstagande och serviceminded. Du har en god kommunikativ förmåga och vill  arbeta med interna och externa kunder. God förmåga att uttrycka dig flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett måste.

Vi är inne i en expansiv period och det är viktigt att du vill arbeta i ett ungt, snabbväxande och förändringsbenäget företag. Vi har en platt organisation med snabba beslutsvägar och goda möjligheter att påverka. Vår förhoppning är att du kommer bidra med inspiration och energi.

Kontakta gärna oss och berätta om dig själv, din erfarenhet, utbildning och dina framtidsplaner.

Skicka intresseanmälan och CV

Ny säljare på den växande marknaden!

Marknaden växer och fler kunder är intresserade av det heta området kring informationssäkerhet, cyber security och GRC. iFACTS har en stark kundbas med fantastiska referenser som redan arbetar med mjukvaran för att stödja processerna kring dessa viktiga växande områden. Vi behöver bli fler som skapar mer kännedom om iFACTS och hjälper till att få ut vårt budskap i rätt målgrupper.

Du är intresserad av verksamhetsstyrning (governance & compliance), risk management, cyber security och informationssäkerhet. Du har tidigare arbetat med försäljning av mjukvara och implementationsprojekt i stora organisationer, såväl inom privat som offentlig sektor.

Profil

Vi tror att du har erfarenhet av försäljning, har en akademisk examen, gärna försäljning och införande av IT-applikationer t ex affärssystem.

Vårt ämnesområde är brett och det är viktigare att du har en tvärvetenskaplig profil än specialiserad inom specifikt område. Kunskap om ekonomi- och revisionsprocessen i stora organisationer underlättar avsevärt förståelsen av iFACTS koncept.

Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av:

  • Tillsammans med vår försäljningschef identifiera och bearbeta relevanta kontakter
  • Ta fram presentationer och paketering av erbjudandet
  • Genomföra presentationer för kunder
  • Förbereda offerter
  • Dialog och uppföljning med kunder

Du kommer att ansvara för att nå uppsatta mål med avseende på budget, tidplan och leverans, vara delaktig i hela processen från införsäljning till förvaltning.

För att lyckas och trivas i rollen som säljare tror vi att du är engagerad, ansvarstagande och serviceminded. Du har en god kommunikativ förmåga och är van att hantera interna och externa kunder. Du brinner för att skapa mervärde för dina kunder och översätta kundernas behov till IT-lösning.

God förmåga att uttrycka dig flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett måste.

Vi är inne i en expansiv period och det är viktigt att du vill arbeta i ett ungt, snabbväxande företag. Du har stora möjligheter att påverka arbetet. Vår förhoppning är att du kommer bidra med inspiration och energi.

Kontakta gärna oss och berätta om dig själv, din erfarenhet, utbildning och dina framtidsplaner.

Skicka intresseanmälan och CV