Försäkrings- & skadehantering

iFACTS INSMAN är designad för att stödja hela försäkringsprocessen i olika branscher, såsom Energi, Läkemedel, Egendom eller Ansvar, likväl som Captive eller egenförsäkrad - med nyckelorden Oberoende och Valfrihet.

Ta kontroll över hela försäkringsprocessen med iFACTS INSMAN. I ett integrerat arbetsflöde hanteras samtliga delar såsom: försäkringspolicy, fakturering, skadehantering, inspektioner, Solvency II och förnyelseprocessen. På en plats i ett modernt webb-baserat system.

Bjud in externa parter direkt i systemet. Undvik redundanta system och rapportering som inte är integrerade och därmed utanför er kontroll. Exempelvis bjud in återförsäkrare, mäklare, inspektörer eller skadeadministratörer till att registrera information som skadedata, EML, försäkringsvärden eller nya surveys.

Den administrativt utmanande Förnyelseprocessen stöds på ett integrerat sätt. Funktionaliteten Boomerang är effektiv för att samla in värden, integrera med skadeförebyggande, direkt åtkomst till riskvärde och skadehistorik.

Premiemodellering används för att simulera olika försäkringsalternativ och allokering av premier med syfte att optimera försäkringsaffären.

Använd Rapportgeneratorn för att skapa submissionrapport, försäkringsobjektsvärden, skadestatistik, bolags- och användarinformation etc.

I Återförsäkrarportalen delar ni relevant information och dokumentation med externa parter.

 

För mer information och möjlighet att boka in en demo, klicka här.