Vi vill bli fler!

Vill du bli del av ett ungt och ambitiöst team? Arbeta med den senaste tekniken? Med några av Sveriges största och mest framgångsrika företag? Vi söker just nu en konsult med expertkompetens inom informationssäkerhet.

Vår organisation för underhåll och support behöver också förstärkas. Vi söker därför även en IT tekniker som brinner för mjukvara, teknik och att hjälpa andra.

iFACTS har stark tillväxt med flera stora nya kunder på väg in och nuvarande kunder som vidareutvecklar sina processer med stöd av iFACTS mjukvara. iFACTS är en platt organisation med snabba beslutsvägar och goda möjligheter att påverka. Vår förhoppning är att du kommer bidra med inspiration och energi.

Konsult informationssäkerhet (CISSP/CISA/CISM)

Vi söker nu en konsult med gedigen kompetens inom informationssäkerhet och erfarenhet från stora organisationer som kan vara med och utveckla iFACTS och våra kunder vidare.

Dina fokusområden är  informationssäkerhet, GRC, datakvalitet, risk management.

Profil

Vi tror att du har dokumenterad erfarenhet av konsultuppdrag, har en akademisk examen och erfarenhet från projektledning, gärna införande av IT-system inom informationssäkerhet. Du är väl förtrogen med ISO27000 serien. Meriterande om du deltagit i implementering och certifiering. Erfarenhet från PCI DSS, COBIT, GDPR är också meriterande. Du innehar någon av CISSP/CISA/CISM certifieringarna.

Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av:

  • I samarbete med kunderna utveckla informationssäkerhetsprocesserna och dess innehåll.
  • Implementation av iFACTS mjukvara.
  • Projektledare
  • Utbildning
  • Risk management inkl BCM.
  • Nätverk

För att lyckas och trivas i rollen som konsult tror vi att du är engagerad, ansvarstagande och service minded. Du har en god kommunikativ förmåga och är van att hantera interna och externa kunder. Du brinner för att skapa mervärde för dina kunder och översätta kundernas behov till IT-lösning.

God förmåga att uttrycka dig flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett måste.

Vi är inne i en expansiv period och det är viktigt att du vill arbeta i ett ungt, snabbväxande företag. Du har stora möjligheter att påverka arbetet.

Kontakta gärna oss och berätta om dig själv, din erfarenhet, utbildning och dina framtidsplaner.

IT Tekniker till mjukvarubolag

 

Vi söker nu en IT tekniker med stort intresse för datorer, databaser, drift, servrar och hur allt hänger ihop.

iFACTS mjukvara och interna miljö är till största del baserad på Microsofts produkter. Vi arbetar med IT outsourcing, miljön omfattar installationer i i Stockholm och Malmö, samt ett kontor i Bukarest.

Din uppgift blir stödja alla i organisationen för att på bästa sätt möjliggöra för en ännu bättre leverans till våra kunder

Ditt ansvar är allt från intern IT, underhåll av interna system, uppgraderingar av mjukvara, koll på interna licenser till inköp av nya datorer och annan kontorsutrustning. Att hålla koll på att allt flyter så att alla kan göra ett ännu bättre jobb.

Profil

Vi tror att du har ett brinnande intresse för IT och datorer. Utbildning eller erfarenhet kring ämnet från annan verksamhet önskvärd. Bredden på arbetsuppgifter gör rollen varierad och utmanande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Drift och underhåll av IT-miljö
  • Vidareutveckling av IT-miljö (SaaS, PaaS)
  • Inköp av arbetsstationer, IT-tjänster
  • IT-servicedesk

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är engagerad, ansvarstagande och service minded. Du brinner för att hjälpa andra och för hur IT och teknik fungerar.

God förmåga att uttrycka dig flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett måste.

Vi är inne i en expansiv period och det är viktigt att du vill arbeta i ett ungt, snabbväxande företag. Du har stora möjligheter att påverka arbetet.

Kontakta gärna oss och berätta om dig själv, din erfarenhet, utbildning och dina framtidsplaner.

 

Applikationskonsult med intresse för komplexa verksamheter

Vill du arbeta med Sveriges stora industriföretag och komplexa verksamheter inom offentlig sektor? Vill du arbeta med egenutvecklad mjukvara med stor möjlighet att påverka?

iFACTS vill bygga ett starkt team av unga talanger med utvecklingspotential. Du får snabbt ta mycket eget ansvar och arbeta nära våra kunder med implementeringsprojekt och kundservice.

Vi söker dig som är intresserad av system och applikationsinförande. Du vill utvecklas som konsult till stora verksamheter.

Du är intresserad av ledningsfrågor, verksamhetsstyrning (governance), datakvalitet, försäkrings- & skadehantering och risk management.

Vårt ämnesområde är brett och det är viktigare att du har en tvärvetenskaplig profil än specialiserad inom specifikt område. Akademisk utbildning är önskvärd, du kan vara systemvetare, ekonom, jurist eller ingenjör.

Du kommer utbildas i iFACTS egenutvecklade webbapplikation. Den bygger på den senaste tekniken med .NET Core, SQL databas och moderna rapportverktyg. Du kommer ha stora möjligheter att vara med och påverka hur mjukvaran utvecklas tillsammans med våra kunder.

Arbetet innefattar kundmöten för att utveckla kundernas verksamhetsprocesser, för att sedan konfigurera och utveckla mjukvaran för att stödja dessa. Du arbetar nära vår kundansvarige KAM, men även självständigt med kunden. Arbetsuppgifterna innefattar applikationssupport, installation till kundmiljö, leveranstest, dokumentation och manualframtagning.

För att lyckas och trivas i rollen som applikationskonsult är du engagerad, ansvarstagande och serviceminded. Du har en god kommunikativ förmåga och vill  arbeta med interna och externa kunder. God förmåga att uttrycka dig flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett måste.

Vi är inne i en expansiv period och det är viktigt att du vill arbeta i ett ungt, snabbväxande och förändringsbenäget företag. Vi har en platt organisation med snabba beslutsvägar och goda möjligheter att påverka.

Kontakta gärna oss och berätta om dig själv, din erfarenhet, utbildning och dina framtidsplaner.