Vi vill bli fler!

Vill du bli del av ett ungt och ambitiöst team? Arbeta med den senaste tekniken? Med några av Sveriges största och mest framgångsrika företag? Vi söker just nu en senior .NET utvecklare, som vill vara med och bygga en egen produkt, med stor möjlighet att påverka allt från arkitektur till teknikval.

iFACTS har stark tillväxt med flera stora nya kunder på väg in och nuvarande kunder som vidareutvecklar sina processer med stöd av iFACTS mjukvara. iFACTS är en platt organisation med snabba beslutsvägar och goda möjligheter att påverka. Vår förhoppning är att du kommer bidra med inspiration och energi.

Senior .NET utvecklare till mjukvara med senaste tekniken

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Du är driven och gillar att utvecklas. Du har en ödmjuk attityd och inställning till ditt arbete och arbetar bra både självständigt och i grupp.

Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av:

Som .NET-utvecklare kommer du ta stort ansvar och samarbeta med erfarna och kunniga backend- och frontend utvecklare. Ni kommer bland annat att arbeta med att utveckla befintlig och ny funktionalitet samt balansera behoven mellan interna parter, leverantörer och köpare. För att trivas i denna roll är det av stor vikt att du brinner för programmering med inriktning mot webb.

God förmåga att uttrycka dig flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett måste.

Kvalifikationer:

 • Du har goda kunskaper och erfarenhet av C#, ASP.NET och MVC
 • Du har arbetat med nyare versioner av C# och ASP.NET Core
 • Du har erfarenhet av Javascript
 • Du brinner för programmering med inriktning mot webb
 • Du har relevant utbildning
 • Du har 3-5 års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter och utvecklingsprojekt
 • Meriterande med erfarenhet från ett produktbolag
 • Meriterande om du har kunskap inom något ORM verktyg ex. NHibernate eller Entity Framework
 • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med något modernt frontend ramverk, ex. React eller Angular
 • Meriterande om du har erfarenhet av agil utveckling, Scrum eller Kanban
 • Meriterande om du arbetar med egna projekt på fritiden eller deltar i något utvecklarforum

 

Kontakta gärna oss och berätta om dig själv, din erfarenhet, utbildning och dina framtidsplaner.

 

BA/QA till egenutvecklad mjukvara med senaste tekniken

Du gillar att ta ansvar och vill arbeta på ett litet företag där du kan påverka och göra skillnad.

Du har lätt att förstå affärsprocesser och omsätta dessa i krav som  kan förmedlas på ett enkelt sätt till andra både skriftligt och muntligt.

Du är nyfiken och gillar att utforska & testa nya system och idéer.  

Fördel om du har en akademisk utbildning, du kan vara systemvetare, ekonom, jurist eller ingenjör. Påbyggnad med någon test eller kravkurs är en merit.

God förmåga att uttrycka dig flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett måste.

Bra om du har arbetat minst två år med krav och/eller test. Eller har arbetat minst två år med affärssystem (t.ex. som superuser, användare, verksamhetstestare/kravare etc)

Fördel om du har kunskaper och intresse inom: Ledningsfrågor, verksamhetsstyrning (governance), försäkrings & skadehantering och risk management.

Du kommer i din roll att vara med och utveckla en av Sveriges modernaste och mest avancerade teknikplattform inom områdena governance, försäkring och risk management. Som BA kommer du bearbeta utvecklingsönskemål från våra affärskonsulter och kunder till konkreta krav. Du kommer samarbeta med både affärskonsulter, utvecklare och testare.  Som testare är du med och testar de utvecklade kraven. Vi arbetar agilt.

För att lyckas i rollen behöver du tycka om att vara med och påverka, ha egna idéer men samtidigt kunna lyssna in och kombinera dessa med affärsbehovet.  Du är noggrann och vill ständigt förbättras, därför är det naturligt att jobba både med krav och test.

Kontakta gärna oss och berätta om dig själv, din erfarenhet, utbildning och dina framtidsplaner.

Applikationskonsult

Vill du arbeta med Sveriges stora industriföretag och komplexa verksamheter inom offentlig sektor? Vill du arbeta med egenutvecklad mjukvara med stor möjlighet att påverka?

iFACTS vill bygga ett starkt team av unga talanger med utvecklingspotential. Du får snabbt ta mycket eget ansvar och arbeta nära våra kunder med implementationsprojekt och kundservice.

Vi söker dig som är intresserad av system och applikationsinförande. Du vill utvecklas som konsult till stora verksamheter.

Arbetet inriktas på ledningsfrågor, verksamhetsstyrning (governance), datakvalitet, försäkrings- & skadehantering och risk management.

Vårt ämnesområde är brett och det är viktigare att du har en tvärvetenskaplig profil än specialiserad inom specifikt område. Akademisk utbildning är önskvärd, du kan vara systemvetare, ekonom, jurist eller ingenjör.

Du kommer utbildas i iFACTS egenutvecklade webbapplikation. Den bygger på den senaste tekniken med .NET Core, SQL databas och moderna rapportverktyg. Du kommer ha stora möjligheter att vara med och påverka hur mjukvaran utvecklas tillsammans med våra kunder.

Arbetet innefattar kundmöten för att utveckla kundernas verksamhetsprocesser, för att sedan konfigurera och utveckla mjukvaran för att stödja dessa. Du arbetar nära vår kundansvarige KAM, men även självständigt med kunden. Arbetsuppgifterna innefattar applikationssupport, installation till kundmiljö, leveranstest, dokumentation och manualframtagning.

För att lyckas och trivas i rollen som applikationskonsult är du engagerad, ansvarstagande och serviceminded. Du har en god kommunikativ förmåga och vill  arbeta med interna och externa kunder. God förmåga att uttrycka dig flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett måste.

Kontakta gärna oss och berätta om dig själv, din erfarenhet, utbildning och dina framtidsplaner.