Vi vill bli fler!

Vill du bli del av ett ungt och ambitiöst team? Arbeta med den senaste tekniken? Med några av Sveriges största och mest framgångsrika företag? Vi söker just nu en konsult med expertkompetens inom ledningssystem & informationssäkerhet samt en .NET utvecklare med ambitioner att vara med och bygga en produkt.

iFACTS har stark tillväxt med flera stora nya kunder på väg in och nuvarande kunder som vidareutvecklar sina processer med stöd av iFACTS mjukvara. iFACTS är en platt organisation med snabba beslutsvägar och goda möjligheter att påverka. Vår förhoppning är att du kommer bidra med inspiration och energi.

Konsult 

OM ROLLEN

iFACTS vill bygga ett starkt team av unga talanger med utvecklingspotential. Du får snabbt ta mycket eget ansvar och arbeta nära våra kunder med implementationsprojekt och kundservice.

Vi söker dig som är intresserad av system och applikationsinförande. Du vill utvecklas som konsult till stora verksamheter.

Du är intresserad av ledningsfrågor, verksamhetsstyrning, försäkrings- & skadehantering och risk management. Aktuella områden är bl a Informationssäkerhet samt GDPR. Många verksamheter söker just nu stöd för att digitalisera processerna kring Governance, Risk & Compliance (GRC).

Vårt ämnesområde är brett och det är viktigare att du har en tvärvetenskaplig profil än specialiserad inom specifikt område. Akademisk utbildning är önskvärd, du kan vara systemvetare, ekonom, jurist eller ingenjör.

Du kommer utbildas i iFACTS egenutvecklade webbapplikation. Den bygger på den senaste tekniken med .NET Core, SQL databas och moderna rapportverktyg. Du kommer ha stora möjligheter att vara med och påverka hur mjukvaran utvecklas tillsammans med våra kunder.

iFACTS arbetar i en agil miljö med snabba beslutsvägar och nära till affärsvärde. Våra utvecklare har gedigen erfarenhet. Vi arbetar enligt SCRUM i nära samarbete med utvecklingsteamet.

Arbetet innefattar kundmöten för att utveckla kundernas verksamhetsprocesser, för att sedan konfigurera och utveckla mjukvaran för att stödja dessa. Du arbetar nära vår kundansvarige KAM, men även självständigt med kunden. Arbetsuppgifterna innefattar applikationssupport, installation till kundmiljö, leveranstest och dokumentation.

För att lyckas och trivas i rollen som customer solution konsult är du engagerad, ansvarstagande och serviceminded. Du har en god analytisk och kommunikativ förmåga och vill arbeta med problemlösning för både interna och externa kunder. God förmåga att uttrycka dig flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett måste.

Vi är inne i en expansiv period och det är viktigt att du vill arbeta i ett ungt, snabbväxande och förändringsbenäget företag. Vi har en platt organisation med snabba beslutsvägar och goda möjligheter att påverka. Vår förhoppning är att du kommer bidra med inspiration och energi.

Kontakta gärna oss och berätta om dig själv, din erfarenhet, utbildning och dina framtidsplaner.

Ansök via Linkedin eller via e-post

iFACTS Linkedin

Sök jobbet