Vi vill bli fler!

Vill du bli del av ett ungt och ambitiöst team? Arbeta med den senaste tekniken? Med några av Sveriges största och mest framgångsrika företag? Vi söker just nu en konsult med expertkompetens inom ledningssystem & informationssäkerhet samt en .NET utvecklare med ambitioner att vara med och bygga en produkt.

iFACTS har stark tillväxt med flera stora nya kunder på väg in och nuvarande kunder som vidareutvecklar sina processer med stöd av iFACTS mjukvara. iFACTS är en platt organisation med snabba beslutsvägar och goda möjligheter att påverka. Vår förhoppning är att du kommer bidra med inspiration och energi.

Konsult informationssäkerhet (CISSP/CISA/CISM)

Vi söker nu en konsult med gedigen kompetens inom informationssäkerhet och erfarenhet från stora organisationer som kan vara med och utveckla iFACTS och våra kunder vidare.

Dina fokusområden är  informationssäkerhet, GRC, datakvalitet, risk management.

Profil

Vi tror att du har dokumenterad erfarenhet av konsultuppdrag, har en akademisk examen och erfarenhet från projektledning, gärna införande av IT-system inom informationssäkerhet. Du är väl förtrogen med ISO27000 serien. Meriterande om du deltagit i implementering och certifiering. Erfarenhet från PCI DSS, COBIT, GDPR är också meriterande. Du innehar någon av CISSP/CISA/CISM certifieringarna.

Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av:

 • I samarbete med kunderna utveckla informationssäkerhetsprocesserna och dess innehåll.
 • Utveckling & implementation av iFACTS mjukvara.
 • Projektledare
 • Utbildning
 • Risk management inkl BCM.
 • Nätverk

För att lyckas och trivas i rollen som konsult tror vi att du är engagerad, ansvarstagande och service minded. Du har en god kommunikativ förmåga och är van att hantera interna och externa kunder. Du brinner för att skapa mervärde för dina kunder och översätta kundernas behov till IT-lösning.

God förmåga att uttrycka dig flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett måste.

Vi är inne i en expansiv period och det är viktigt att du vill arbeta i ett ungt, snabbväxande företag. Du har stora möjligheter att påverka arbetet.

Sök jobbet

 

 

 

.NET utvecklare för arbete med senaste tekniken

Vi söker just nu en .NET utvecklare med ambitioner att vara med och bygga en produkt.

Vi är en platt organisation med snabba beslutsvägar och goda möjligheter att påverka. Vår förhoppning är att du kommer bidra med inspiration och energi.

Vi arbetar effektivt med många digitala redskap som GitHub, Jira, Slack, Google Meet och Teams Utvecklingen sker agilt enligt Scrum och Kanban i 2-veckors sprintar med månadsvisa releaser. Nära samarbete mellan kundansvariga konsulter och utvecklingsteamet både i Malmö och Bukarest. Stor möjlighet att påverka hur mjukvaran och företaget utvecklas. Fantastisk utvecklings-potential för dig som vill vara med och skapa en ny produkt. En del internationella kunder, plan för vidare internationalisering.

Om dig

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Du är driven och gillar att utvecklas. Du har en ödmjuk attityd och inställning till ditt arbete och arbetar bra både självständigt och i grupp.

Som .NET-utvecklare kommer du ta stort ansvar och samarbeta med erfarna och kunniga backend- och frontend utvecklare. Ni kommer bland annat att arbeta med att utveckla befintlig och ny funktionalitet samt balansera behoven mellan interna parter, leverantörer och kunder. För att trivas i denna roll är det av stor vikt att du brinner för programmering med inriktning mot webb.

God förmåga att uttrycka dig flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett måste.

Några av de tekniker du får jobba med:

 • .NET 5, C# 9
 • KnockoutJs
 • Javascript
 • Entity Framework
 • Azure
 • Docker
 • Kubernetes
 • DDD och Eventdriven arkitektur
 • Elastic search och Kibana
 • Jenkins CI/CD

Vi ser gärna att du har 3-5 års arbetslivserfarenhet av systemutveckling. Det är meriterande med erfarenhet från ett produktbolag. Vi gillar om du arbetar med egna projekt på fritiden eller deltar i något utvecklarforum.

Sök jobbet