Om iFACTS

iFACTS erbjuder mjukvara och tjänster inom governance, risk management och försäkring. I nära samarbete med kunder, inom ett flertal olika branscher och offentlig sektor, har metod och mjukvara utvecklats till att stödja effektivare processer för bl a informationssäkerhet och GDPR.
Vår målsättning är att leverera oberoende lösningar. Det betyder att kunden äger och kontrollerar design, processer samt information. Implementationen är inte låst till en enskild leverantör.
iFACTS AB grundades 1996 med fokus på IT- och informationssäkerhet.
Vi har kontor i Malmö city intill Centralstationen och i Bukarest, Rumänien.

iFACTS AB

Adress: Skeppsbron 3, Malmö, Sverige
Tel: 040-107799
E-post: info@ifacts.se

 

Kontakt

Ann-Marie Lundmark
Phone: +46 735242762
Email: ann-marie.lundmark@ifacts.se

Utvecklingskontor i Bukarest

Under 2016 startade iFACTS ett dotterbolag med fokus på utveckling i Bukarest, Rumänien. Med vår agila utvecklingsprocess med dagliga möten fungerar det fantastiskt bra att arbeta med ett team på distans. Våra utvecklingsresurser mer än fördubblades på några månader.

iFACTS team

iFACTS arbetar i en agil miljö med snabba beslutsvägar och nära till affärsvärde. Våra utvecklare har en gedigen erfarenhet av .NET utveckling och databaser. Vi arbetar enligt SCRUM i nära samarbete med testare och konsulter.

Nya uppdrag – vi vill bli fler!

iFACTS har stark tillväxt med flera stora nya kunder på väg in och nuvarande kunder som vidareutvecklar sina processer med stöd av iFACTS mjukvara. Vi söker nya talanger. Hör av dig!

Skicka in din ansökan.

Arbeta med den senaste tekniken

Vill du bli del av ett ungt och ambitiöst team? Arbeta med den senaste tekniken? Med några av Sveriges största och mest framgångsrika företag?

Mer info.

Att arbeta på iFACTS

Vad gör du på iFACTS

Jag är applikationskonsult, jobbar nära flera av våra kunder med support och stöd kring både governance (styrning & kontroll) och försäkring (framför allt till Captives).

Hur länge har du varit på företaget?

Detta är mitt tredje år på iFACTS.

Vad gör iFACTS till en bra arbetsplats?

Det bästa med iFACTS är att vi arbetar så nära våra kunder, vilket ger en bra förståelse för varje kunds enskilda behov. Vi är också ett härligt team där alla stöttar varandra och arbetar hårt för att uppnå våra gemensamma mål. Det är kul att komma hit varje dag för att jobba med duktiga och motiverade kollegor.

Ola Hasselgren
Applikationskonsult

Beskriv din resa på iFACTS AB

Min resa på iFACTS började i mars 2016. iFACTS planerade att expandera företaget med ett utvecklingskontor utanför Sverige. Jag sökte efter en ny utmaning efter att ha grundat och drivit ett IT bemanningsföretag i 5 år. Tycke uppstod direkt, ”love at first Skype”. Sedan dess har vi skapat och expanderat vårt Bukarest kontor, och jag är riktigt glad över mitt beslut att börja på iFACTS.

Vilket ansvar har du?

Min bakgrund är mjukvaruutveckling och jag gillar att interagera med människor. Kan beskrivas som att jag tar hand om mina kollegor och företagets intresse, både från ett mjukvarutvecklings- och ett ledningsperspektiv.

Vad gillar du mest med iFACTS?

Jag gissar att ingen blir överraskad att jag tycker att iFACTS största tillgång är våra medarbetare. Vi har haft turen att anställa skickliga personer som är fantastiska på det de gör och är härliga människor på samma gång.

En dag på iFACTS?

Scrum på morgonen, och sen teamwork hela dagen.

Vad gör iFACTS till ett bra ställe att arbeta på?

Allt. Mjukvaran du utvecklar, kollegorna du arbetar med, tekniken vi använder. Båda kontoren är också trevliga, framför allt Malmö kontoret med utsikt över vattnet. I Bukarest finns vi mitt i stadens hjärta.

Emilian Ionascu
Platschef och senior utvecklare

Utvecklas på iFACTS

På iFACTS bidrar alla till företagets utveckling. Vi jobbar nära varandra och nära våra kunder. Avståndet är kort från idé till genomförande. Är det något som behöver förändras, testar vi gärna nya vägar.

Våra kunder återfinns bland Sveriges största industriföretag och komplexa organisationer i offentlig sektor. Vi träffas ofta och arbetar nära tillsammans för att stödja dem i att utveckla deras interna processer. Vi har även en del internationella kunder, i Tyskland, Belgien och Finland.

Vår mjukvara releasas varje månad, och ny funktionalitet adderas utifrån marknadens behov. Ny inspiration hittar vi hos våra kunder, i samarbeten med universitet, olika nätverk och i den ständiga utvecklingen hos våra medarbetare.

Att ha kul tillsammans och umgås, på måndagsfrukosten, After Work, på kundmiddagar eller någon konferensresa är en viktig del av vår kultur.

Nyfiken på oss? Hör av dig.

Ann-Marie Lundmark
VD iFACTS AB